Senior Payroll Specialist | Bergen op Zoom

6560 REDENEN OM VOOR H.ESSERS TE KIEZEN

H.Essers is een internationale en betrouwbare speler in de logistieke sector, maar bovenal een familiebedrijf dat al sinds 1928 jobs en werkzekerheid biedt. Onze 6560 medewerkers zijn ambitieuze mensen die durven ondernemen, klaar zijn om kansen te grijpen en elke dag met eenvoud het verschil maken. Zo kunnen we als bedrijf voortdurend investeren in groei met een positieve kijk op de toekomst. Onze mensen zijn onze motor. Wij dragen zorg voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, voorzien hen van eigentijds werkmateriaal en hebben aandacht voor het evenwicht tussen werk en privé. Ja, onze 6560 medewerkers weten waarom ze voor H.Essers kiezen.
Jij straks ook? We zoeken een Senior Payroll Specialist

 

WAT JE DOET  

Als Senior Payroll Specialist ben je eindverantwoordelijk voor de tijdige loon- en personeelsadministratie van in totaal 520 Nederlandse medewerkers. Deze verantwoordelijkheid draag je samen met de andere 2/3 payroll collega’s. Wat betekent dit concreet?

 • Je draag zorg voor een foutloze salarisadministratie en je zorgt dat je samen met het team alle mutaties uitvoert en verwerkt in de systemen SD Worx – Cobra en Workday.
 • Samen met het team sta je op een professionele en klantgerichte wijze de medewerkers, leidinggevenden en andere stakeholders te woord wanneer deze zich met uiteenlopende vragen melden. Daarbij sta je garant voor een optimale dienstverlening.
 • Je bent een sleutelspeler in de optimalisatie- en automatisatieprojecten inzake het payrollproces. Je stelt de procedures en werkwijzen op en implementeert verbeterpunten, welke je nadien weet toe te lichten aan het HR team zodat zij deze correct kunnen toepassen. Hiervoor zal je regelmatig schakelen met de andere HR collega’s in Nederland en België.
 • Daar het HR team in Nederland nog in opbouw is, vragen we jouw flexibiliteit om (incidenteel) zaken op te pakken die normaal gesproken niet tot je vaste takenpakket behoren.
 • Je vindt het leuk om je te verdiepen in Compensation&Benefits in de breedste zin voor bijvoorbeeld benchmarking doeleinden, maar ook ter verbetering van het arbeidsvoorwaardenpakket wat wij onze medewerkers kunnen bieden.

 

WAT JE HEBT

Als Senior Payroll Specialist met een stevige werkervaring binnen HR, laat je je kennen als een expert in jouw vakgebied. Om te succesvol te zijn in deze functie heb je:

 • Meerdere jaren werkervaring als Payroll Specialist
 • HBO werk- & denkniveau
 • Gevoel voor cijfers, systemen en processen

en ben je:

 • 32 tot 40 uur er week beschikbaar
 • Praktisch ingesteld
 • Op zoek naar een uitdaging binnen een groeiende organisatie binnen een groeiende afdeling

 

WAT WE BIEDEN

 De kans om een sleutelrol te vervullen binnen de groeiende organisatie en de HR afdeling! Samen met het  team streef je er dagelijks naar om tot de beste payroll administratie en dienstverlening te komen. Onze groei gaat gepaard met de professionalisering van onze HR dienstverlening in Nederland o.a. door het implementeren van nieuwe processen, standaardiseren van bestaande procedures en het opbouwen van het HR team. Daarbuiten bieden we je voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling en zelfontplooiing doormiddel van interne trainingen en externe opleidingen waar nodig.

 JOIN OUR (BIG) FAMILY

89 vestigingen in 19 landen, 6.960 medewerkers, een miljoen vierkante meter magazijn, 1.475 trucks en 2.000 ISO tanks. Ja, H.Essers is een groot(s) logistieke dienstverlener en een gevestigde waarde voor onze strategische klantensegmenten Pharma, Chemicals, Infra en Parts. Als asset-based familiebedrijf kunnen we korte beslissingslijnen waarborgen waarbij je snel kan schakelen. Dit biedt jou de nodige garantie op vlak van een perfecte dienstverlening naar jouw klanten toe. De ideale combinatie voor tevreden interne klanten én medewerkers!

 

 

Apply now!