IT & Business Intelligence

Vind je droomjob bij H.Essers

Technologie en digitalisatie spelen een prominente rol in het succes van ons bedrijf

IT & Business Intelligence staan in voor de technologische en digitale toekomst van ons bedrijf. Een groot team van experten gaan dagelijks uitdagingen aan in projectmanagement, bedrijfsanalyse, applicatieontwikkeling en datacentermanagement. Noem het Business Intelligent Competence Center gerust de stuwende kracht achter enerzijds onze BI-omgeving en data-analyses en anderzijds de roadmap en implementatie van automatische planning, routering en simulaties. Het IT-team op zijn beurt staat in voor alle inhouse-ontwikkelingen van operationele systemen voor databeheer, volledige systeemintegraties, warehousing- en transportprocessen en innovatieve oplossingen.

 

Wil je een job met impact dan kan je hier aan de slag als business analist, developer, projectmanager, technical analist, support -, system – en network engineer of BI analist & engineer.

Huidige vacatures

ONZE TROEVEN

Innovatieve systemen

We ontwikkelen al onze systemen inhouse en doen aan eigen data- en netwerkbeheer met een uniek datacenter. Op deze manier kan jij echt mee bouwen aan de logistiek van de toekomst.

Intensieve samenwerking met operaties

Om goed in te spelen op de noden van jouw klanten werk je rechtstreeks samen met onze operationele afdelingen. Je krijgt de unieke kans om je stempel te drukken!

Teamwork

Een familiale sfeer vinden we belangrijk in ons bedrijf. Je komt terecht in een hecht team dat steeds voor je klaarstaat en mee op zoek gaat naar oplossingen.