Coordonator echipa – Depozit | Bolintin-Deal

7500 MOTIVE PENTRU A ALEGE H.ESSERS

H.Essers este un jucător internațional și de încredere în sectorul logistic, dar mai presus de toate o afacere de familie care oferă locuri de muncă și siguranța locului de muncă încă din 1928. Colegii noștri 7500 sunt oameni ambițioși, care îndrăznesc să facă afaceri, sunt gata să profite de oportunități și să facă diferența în fiecare zi cu simplitate. Acest lucru ne permite, ca și companie, să investim continuu în creștere cu o perspectivă pozitivă asupra viitorului. Oamenii noștri sunt motorul nostru. Ne ocupăm de dezvoltarea lor personală și profesională, le punem la dispoziție echipamente moderne și acordăm atenție echilibrului dintre viața profesională și cea privată. Da, cei 7500 de colegi ai noștri știu de ce au ales H.Essers. Sperăm că și tu vei înțelege în curând de ce! Căutăm un Coordonator Echipa Depozit (2 schimburi).

 

CE VEI FACE 

Gestionarea zilnică a activităților logistice ale depozitului este principala ta responsabilitate. Faci acest lucru prin monitorizarea retururilor și menținerea unei imagini de ansamblu. Ce altceva?

  • Te dovedești a fi un lider implicat, care știe să conducă, să antreneze și să entuziasmeze ca nimeni altul o echipă de operatori.
  • În funcție de volumul de muncă, nu eziți munca în echipă.
  • Instrucțiunile de lucru sunt clar formulate. Te asiguri că acestea sunt cunoscute și respectate.
  • Împreună mergem spre zero incidente! Prin comunicarea clară cu privire la instrucțiuni și proceduri, asiguri un nivel ridicat de conștientizare a siguranței.
  • În calitate de ambasador 5S pe teren, transferi această ideologie oamenilor tăi.
  • Gândești în mod creativ și orientat spre soluții la probleme și discuți constatările tale cu Managrul.
  • Colaborând îndeaproape cu cei de la administrativ, asiguri funcționarea optimă și garantezi cele mai bune servicii pentru clienți.

 

CE OFERI

În calitate de Coordinator Warehouse, ești un lider înnăscut care poate și dorește să dezvolte departamentul său într-o echipă de înaltă performanță. Entuziasmul, dinamismul și etica ta de muncă sunt un exemplu la locul de muncă. Datorită modului tău. de comunicare fluentă și de conectare, toată lumea este bine informată și știe ce are de făcut. În cele din urmă, calitățile tale organizatorice garantează că echipa ta poate fi desfășurată în cel mai eficient mod.

 

CE ÎȚI OFERIM

Îți oferim oportunitatea de a contribui la scrierea poveștii noastre de succes internațional. Începi noua ta carieră ca jucător cheie în cadrul operațiunilor noastre de depozitare în creștere rapidă. Cultura noastră de familie garantează un nivel ridicat de angajament și colegialitate. Oferta extinsă de formare profesională te transformă în liderul puternic pe care îl căutăm și îți oferă posibilitatea de a crește în continuare în cadrul organizației noastre.

 

ALĂTURAȚI-VĂ FAMILIEI NOASTRE (MARI)

89 de sucursale în 19 țări, 7500 de angajați, peste un milion de metri pătrați de depozit, 2000 de camioane și 2.000 de cisterne ISO. Da, H.Essers este un furnizor important de servicii logistice și o valoare consacrată pentru segmentele noastre strategice de clienți Pharma, Chemicals, Infra și Parts. În calitate de afacere de familie bazată pe active, putem garanta linii de decizie scurte care vă permit să reacționați rapid. Acest lucru vă oferă garanția necesară pentru un serviciu perfect pentru clienții dumneavoastră. Este combinația ideală atât pentru clienți satisfăcuți, cât și pentru angajați!

Aplica acum!